timocom logo ID: 266969. fb ins

08:00 – 17:00

E Hene - E Shtune

Çagllavicë, Kosovë

Prishtinë-Ferizaj km 5

(+386) 49 301 401

TRANSPORT

Ne kryejmë me përgjegjësi shërbime në transportin rrugorë si me ngarkesa të plota po ashtu edhe ato parciale, si dhe shërbime në transportin detar.

SHPEDICION

Kompania jonë klientëve u mundëson po ashtu edhe shërbimet e shpedicionit.

PRODHIM

Albatros posedon edhe departamentin për prodhim të betonit dhe produkteve nga betoni.

NDËRTIM TË RRUGËVE

Në kuadër të departamentit të prodhimit funksionon edhe divizioni për ndërtim, shtrim dhe mirëmbajtje të rrugeve.

Historiku i Kompanis

Albatros Company filloi aktivitetin e saj në vitin 1995 Në prodhimin dhe përpunimin e betonit me qëllim që të ofrojmë klientëve produktet dhe shërbimet më efikase dhe kualitative, nuk kaloi shumë kohë Ne vendosem në përdorim makinerit më moderne dhe mjete në përputhje me standarde ndërkombëtare. Vazhdo –>

makina

Foto Galeri

Top