[]
1 Step 1
Formulari për aplikim pune
Emri
Mbiemri
Ditelindja24.04.1991
Nr. Tel
Adresaadresa ku jetoni
Profesioni Juajp.sh ekonomst etji
Fakultetifakulteti dhe drejtimi ku keni diplomuar
Ngarko CVngarko CV nga kompjuteri
Ngarko
Komenteketu mund të shkruani më gjërësisht rreth aplikimit tuaj.
0 /
Previous
Next