timocom logo ID: 266969. fb ins

08:00 – 17:00

E Hene - E Shtune

Çagllavicë, Kosovë

Prishtinë-Ferizaj km 5

(+386) 49 301 401

Historiku

Albatros Company filloi aktivitetin e saj në vitin 1995 Në prodhimin dhe përpunimin e betonit me qëllim që të ofrojmë klientëve produktet dhe shërbimet më efikase dhe kualitative, nuk kaloi shumë kohë Ne vendosem në përdorim makinerit më moderne dhe mjete në përputhje me standarde ndërkombëtare.

Nëntë vite më vonë ne u zgjëruam duke I shoqëruar kompanisë sonë edhe shërbimin e transportit e cila u bë veprimtaria themelore e kompanisë. Asnjëherë nuk pushuam së angazhuari për të ofruar zgjedhje të shpejta dhe të shkëlqyera si në transportin rrugor por edhe në atë detar.

Ndër vite ne u bëmë zotërues të 24 kamioneve me të cilët kryejmë ngarkesa si nga ato parciale por edhe ato të plota. Kompania jonë bënë bartjen dhe organizhmin e transportit ndërkombëtar të mallrave nga gjithë Europa për në Kosovë dhe anasjellëtas.

Kapitali ynë I mbushur me besim nga ana e klientëve na bëri të mundur të ua mundësojmë partënerëve tanë të biznesit edhe shërbimin e shpedicionit.

Përveq këtyre në kuadër të departamentit të prodhimit të betonit, në kompanin tonë funksionon edhe divizioni për ndërtim, shtrim dhe mirëmbajtje të rrugëve.

xyz_home_img1
Top