Albatros posedon zyret për zhdoganim të mallrave në të gjithë territorin e Kosovës në mënyrë për të kujdesur dhe përmbushur kërkesat e klientit në pikat doganore: Hani Elezit, Merdare, Devolli, Inter Europa, Terminali Holandez Prizeren, Jarinje Mitrovice, Dheu I Bardhë Gjilanë etj.

harta e kosoves